Novi dan: Uoči objave odluke o pobačaju gostuje dr. Lepušić

Vijesti 01. ožu 201720:23 > 20:25
Davor Puklavec/PIXSELL

Uoči konferencije za medije Ustavnog suda na kojoj se očekuje objava odluke o ocjeni ustavnosti zakona koji regulira pravo na pobačaj u Novom danu gostuje ginekolog iz Bolnice Sestara milosrdnica, dr. Dubravko Lepušić.

Na konferenciji će dr. sc. Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda Republike Hrvatske, objaviti nedavno donesenu odluku o ocjeni suglasnosti s Ustavom Zakona o zdravstvenim mjerama za ostvarivanje prava na slobodno odlučivanje o rađanju djece.

Počela su, podsjetimo, i korizmena molitvena bdijenja protiv abortusa, koja su se lani ponovila i u drugom dijelu godine nevezano za Korizmu.

Marinko Koljanin, bivši nogometaš, golman, trener, sportski direktor i menadžer komentirat će Zakon o sportu, situaciju u nogometu, HNS, Rijeku i Dinamo, kao i moguću kandidaturu za gradonačelnika Rijeke.

U pregledu tiska gostuje novinar 24sata Expressa Ivan Pandžić, a u našem studiju Mašenjka Vukadinović razgovarat će s glavnim urednikom National Geografica, Hrvojem Prćićem. Tema novog broja je – alkohol, dok je regionalna tema N1 politička situacija u Makedoniji.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.