Objavljena fotografija osumnjičenog za ubojstvo Torcidaša

Vijesti 29. kol 201711:02 > 11:05
MUP

Splitska policija i dalje traga za Nikolom Gusić Janjić iz Strožanca kojeg se sumnjiči za ubojstvo godinu dana mlađeg Ivana Mate Blaževića zvanog Blato, istaknutog člana splitske Torcide. Splitska policija danas je objavila fotografiju Nikole Gusića Janjića i traži pomoć građana.

“Pozivamo građane da sva korisna saznanja o ovoj osobi kao i saznanja o kretanju i boravku osobe dojave na broj 192 ili pristupe u najbližu Policijsku postaju. Također se informacije mogu dostaviti na e-mail [email protected]“, objavljeno je uz fotografiju Nikole Gusića Janjića na internetskim stranicama PU splitsko dalmatinske.

Naime, “dana 11. kolovoza 2017. godine oko 4,15 sati u ulici Put Svetog Lovre u Stobreču dogodilo se kazneno djelo ubojstva. Provedenim kriminalističkim istraživanjem u vezu s počinjenjem kaznenog djela dovodi se Nikola Gusić Janjić, rođen 8. prosinaca 1993. godine u Splitu”, navodi policija.

Ivan Mate Blažević (23) bio je pripadnik Torcide i jedini osumnjičeni za napad na suca Brunu Marića, a mladić je uboden nožem u prsa te je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u KBC Split, gdje je podlegao ozljedama.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.