Ličko-senjski Stožer zahvaljuje građanima na disciplini

Vijesti 04. tra 202020:35 > 20:37
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Stožer Civilne zaštite (CZ) Ličko-senjske županije zahvalio je u subotu svim građanima koji poštuju odluke nacionalnog Stožera CZ i preporuke epidemiologa i liječnika, jer u toj su županiji samo tri slučaja covidne infekcije, sva tri blaga i uvezena iz inozemstva.

Štoviše, u Lici još nije zabilježen ni jedan slučaj te infekcije, u Senju je jedan i u Novalji dva, no Stožer poručuje svima da vode računa o sebi, svojim bližnjima i široj zajednici i sutrašnju nedjelju provedu kod kuće. One koji će ipak boraviti na otvorenom prostoru, poziva neka vode računa o tome da se ne grupiraju i da održavaju socijalnu distancu.

VEZANA VIJEST

Policijski službenici, piše u priopćenju Stožera, obilazili su danas sva javna mjesta na kojima bi se građani mogli okupljati i provjeravali poštuju li svi Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, a s tim aktivnostima će nastaviti i sutra.

Policijska uprava ličko-senjska zahvaljuje svima koji su poslušali upute Stožera Civilne zaštite i ostali kod kuće, da bi spriječili širenje infekcije. Svjesni smo da biste ove lijepe dane najradije proveli u prirodi, družeći se s prijateljima i obitelji, no bit će vremena i za to, poručili su.

Više o događajima vezanim za koronavirus možete pročitati OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.