“Covid-putovnica omogućit će korištenje pogodnosti koje su bile uobičajene”

Vijesti 27. tra 202118:54 > 19:38 0 komentara
N1

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u Dubrovniku je dao izjavu za medije gdje je govorio o koronaputovnicama i procesu cijepljenja u Hrvatskoj.

“Putovnica će omogućiti da svi koji su preboljeli ili su cijepljeni normalno putuju iz zemlje u zemlju i koriste sve pogodnosti koje su prije covida bile uobičajene”, kazao je premijer.

Komentirao je i proces cijepljenja u Hrvatskoj, a osvrnuo se i na činjenicu da je jučer utrošeno samo oko 3.000 doza cjepiva.

“Nisam ja tu da komentiram vaše zbrajanje, nego da organiziramo cijepljenje što učinkovitije. Što se tiče tih podataka, ne znam jesu li to podaci koji se odnose na nedjelju. Nedjelja je dan kad se manje ljudi cijepi. Jedna od zadaća koju sam dao Berošu je da se cijepljenje organizira sedam dana u tjednu i da se iskoriste sve doze što prije”, kazao je Plenković i dodao da bi Stožer trebao potvrditi na koji dan se odnose ti podaci.

Nakon što je Rade Županović, novinar N1 televizije, rekao da je riječ o podatku koji se odnosi na ponedjeljak, premijer Plenković kazao je da njemu taj podatak “nije poznat”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!