Glasovac: Tko ne želi bili član stranke ili poštivati pravila stranke, ima izbor

Vijesti 04. ruj 202119:33 > 21:28
Izvor: N1

O situaciji u SDP-u u Dnevniku N1 govorila je potpredsjednica stranke Sabina Glasovac.

Odluku o onima koji žele participirati u Klubu, kada se govori o nezavisnim zastupnicima koji nisu članovi stranke, donosi određeno tijelo, u ovom slučaju to donosi Klub, a sve je propisano Poslovnikom, pojasnila je Glasovac i dodala:

VEZANE VIJESTI

“Nemojmo zaboraviti da smo mi politička stranka… Birači su nam dali povjerenje na izborima da provodimo određene politike. Ne mogu gledati u staklenu kuglu, ne mogu predvidjeti u kojem pravcu će situacija ići. Ne bih ništa najavljivala ni prejudicirala.”

Navela je da je i ona u prošlom mandatu bila članica Kluba i nije se uvijek slagala s politikom stranke. “Podržavam da i drugi članovi stranke javno iznose svoje stavove. Sve drugo radila sam za stranku i u interesu stranke. Ako ne želiš biti član stranke ili ne želiš poštivati pravila stranke na koja si pristao samim ulaskom u stranku, naprosto imaš izbor”, poručila je Glasovac.

Davor Bernardić danas je poručio kako nema ambicije vratiti se na čelo stranke.

Navela je da je danas slušala 50 govora, među kojima i onaj Bernardića, za koji kaže da je bio dobar govor kojim je ukazao na neke bitne stvari.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar