Grmoja Pripuzu mora platiti 10.000 kuna: Neću prestati govoriti

Vijesti 21. lip 202111:18 > 13:47 0 komentara
N1

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja bio je gost N1 Studija uživo.

Na početku se osvrnuo na situaciju u Splitu, gdje Gradsko vijeće na Banovini ni danas nije konstituirano.

Mostovi vijećnici u Splitu žele da se jasno definira način suradnje i način donošenja odluka, rekao je i dodao kako je ujeren da će doći do suradnje. “Imamo situaciju da nas HDZ i Kerum zovu u većinu. Most je pokazao da nam pozicije nisu ključne i da želimo dobrobit Splićanima”, rekao je Grmoja.

VEZANE VIJESTI

Što se tiče situacije u Vinogradskoj, Grmoja je naveo kako optužbe predugo traju, a epiloga nema. “Od Dijane Zadravec smo tražili da svu dokumentaciju i prijave dostavi Antikorupcijskom vijeću kao i SMS gdje tvrdi da je gordan Jandroković lobirao za izbor čelnih ljudi u bolnici”, kazao je.

“Ne može riječ jednog zastupnika biti teža od nekoliko optužbi protiv Pripuza”

Petru Pripuzu mora platiti 10.000 kuna zato što ga je u programu N1 spomenuo u kontekstu ‘otpadne mafije’. “Bio sam oslobođen u prvom stupnju. Pripuz je tvrdio da sam mu nanio duševne boli, pa čak i poslovnu štetu. Pokazalo se da mu je promet 2013., 2014. i 2015. kontinuirano padao i tražio sam da uđe u zapisnik da gospodin Pripuz ima problem s poslovanjem i da to nema veze s gostovanjem na vašoj televziji. Na drugom stupnju završio je u Gospiću.

Ne može biti slučaj da riječ jednog zastupnika bude teža od nekoliko optužnica DORH-a i sudskih procesa koji se vode protiv gospodina Pripuza.

Smatram da bi zastupnici trebali smjeti reći stvari koje se obični građani boje reći. Ali evo, očito to nije slučaj. Imam još nekoliko sudskih procesa koji se vode zbog izgovorenih riječi”, rekao je i poručio da neće stati”, istaknuo je potpredsjednik Mosta.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!