HDZ objavio snimku Milanovićeva pada s oklopnog vozila

Vijesti 04. lip 202107:37 > 07:38 4 komentara
milanović, patria, oklopno vozilo, milanović skače
NOVA TV

HDZ je na Facebooku objavio snimku pada tadašnjeg premijera, a sada predsjednika, Zorana Milanovića, s oklopnog vozila Patrije.

 

Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost Andrej Plenković (koja traje još…

Posted by HDZ – Hrvatska demokratska zajednica on Thursday, June 3, 2021

“Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost Andrej Plenković (koja traje još od poraza na izborima 2016.)” objavio je HDZ na Facebooku.

“Unatoč tome što je predsjednik HDZ-a i vlade u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obilježavanjem Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti izvan Knina, ‘prekaljeni ratnik’ Milanović očito ne zna argumentirano razgovarati pa ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima”, navodi se u objavi.

“Jednako tako, hineći ‘domoljublje i zajedništvo’, Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor RH, a nije ga ni čestitao građanima”, objavio je HDZ.

“To što Milanović stalno ima potrebu vrijeđati Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov Grad pukim ‘kolodvorom’ i ‘kasarnom’ te to što zaziva micanje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti & VRO Oluje iz Knina, pokazuje još jednom njegov prijezir prema simbolima države, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. kolovoza 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatski stijeg da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede”, piše HDZ pa dodaje da je “za hrvatski narod, branitelje i pobjedničku Hrvatsku vojsku, Knin je simbol obrane, pobjede i državnosti”.

HDZ je objavi priložio snimku Zorana Milanovića kako pada s oklopnog transportera Patrije.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare