Konstituirana Skupština Istarske županije

Vijesti 17. lip 202113:59 0 komentara
Kabinet župana Istarske županije

U Spomen domu, u Pazinu, danas je održana konstituirajuća sjednica Skupštine Istarske županije u mandatnom razdoblju 2021. - 2025. godina, kojom je u prvom djelu predsjedala tajnica Skupštine Istarske županije Vesna Ivančić, a kojoj je prisustvovalo 39 od ukupno 41 vijećnika.

Tajnica Skupštine u uvodnom je dijelu čestitala vijećnicima, te dala riječ županu Istarske županije Borisu Miletiću.

Istarski je župan na početku svog obraćanja čestitao svim izabranim vijećnicima i vijećnicama u novom sazivu Skupštine.

– Građani Istarske županije dali su svoje povjerenje meni kao županu i Vama kao zastupnicima u ovom predstavničkom tijelu. Na nama je da to povjerenje opravdamo. Od svih nas ovdje očekujem da budemo posvećeni projektima i politikama koji doprinose razvoju Istre, a ja kao župan bit ću maksimalno otvoren za suradnju jer sam uvjeren da su zajedništvo i sinergija preduvjeti progresa, naglasio je istarski župan.

Župan Miletić je, također, istaknuo kako se nada se da će rasprava u predstavničkom tijelu Istarske županije ponekad možda biti žestoka, ali uvijek otvorena, konstruktivna i civilizirana budući da je Istra u Hrvatskoj sinonim za uljuđenost, toleranciju i kulturu dijaloga te da očekuje da svatko da svoj doprinos da to tako i ostane.

U svome govoru istarski se župan osvrnuo na sljedeće četiri godine te istaknuo da mu je namjera provodit politike, projekte i programe kojima je cilj dodatni, ravnomjeran razvoj i napredak najrazvijenije regije u Hrvatskoj.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!