LiPO traži što skorije raspisivanje parlamentarnih izbora

Vijesti 09. sij 202412:29 1 komentar
Boris Scitar/Pixsell

Stranka LiPO (Lika, primorje i otoci) i njezin predsjednik Darko Milinović pozvali su u utorak vladajuće da što prije raspišu parlamentarne izbore jer su nezadovoljni stanjem u Hrvatskoj zbog afera koje opterećuju društvo.

Ne najavljujući samostalni izlazak na izbore niti predizborne koalicije, LiPO u priopćenju najavljuje izbornu utrku uz zahvale predsjedniku DP-a Ivanu Penavi i predsjedniku AP-a Marku Jeliću koji su im čestitali treću obljetnicu osnutka stranke “uz želje da doprinesemo boljitku Hrvatske“.

Nakon sjednice Predsjedništva LiPO-a, održane u povodu treće godišnjice osnutka, iskazano je zadovoljstvo djelovanjem stranke koja je pojedinačno najbrojnija stranka u Županijskoj skupštini i jedina stranka koja se pozicionirala kao oporba.

Poručuju da su jedina alternativa HDZ-u u Lici, zahvaljuju članovima za koje tvrde da ih ima “preko 2000“, te da su “i pored pritisaka ostali vjerni našoj ideji i stranci LiPO“, a 10.000 glasova je dobar temelj za slijedeće parlamentarne izbore u 7. izbornoj jedinici.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare