Milinović zadovoljan velikom podrškom nakon prvog kruga: Dugo nisam bio ovako sretan

Vijesti 11. lip 202417:08 0 komentara

Kandidat stranke LiPO (Lika, Primorje, otoci) Darko Milinović na prijevremenim lokalnim izborima u Gospiću osvojio je u nedjelju 42,6 posto glasova, a o tom je rezultatu razgovarao u Newsroomu s našim Domagojem Novokmetom.

“Mi smo danas zaslužni, pa ako hoćete i ja, zašto smo ponovno po dobrom u medijima… Ovdje je izlaznost bila velika jer imamo izbore za prvog, ja ću reći komunalca u Gospiću, jer gradonačelnik skrbi o cestama, groblju, vrtićima…”, istaknuo je Milinović.

Lokalni su mediji objavili da je HDZ-ov kandidat Joso Vrkljan u prvom krugu osvojio 32,82 posto glasova te da je otpao treći kandidat – gospićki poduzetnik Danijel Tušak, kojemu je podršku dao bivši gradonačelnik Karlo Starčević (HSP). Milinović je naveo i što iščitava iz toga što je vodeći prije drugog kruga.

“Iz toga iščitavam da sve što sam radio proteklih osam godina, radio sam kako je pravilno, i zato su me izbacili tada (iz HDZ-a). Nisu za mene glasali samo članovi HDZ-a nego zaljubljenici ovog grada, a tu ima svih političkih opcija, od HSP-a, HDZ-a, DP-a, Mosta… U prvom krugu sam dobio gotovo plebiscitarnu podršku građana i dugo nisam bio ovako sretan”, rekao je.

Milinović je inače bivši HDZ-ov ministar, saborski zastupnik i župan, a nakon što je isključen iz HDZ-a, osnovao je stranku LiPo.

“Ja poštujem svoju bivšu stranku. Od mene nikad niste čuli nešto ružno o HDZ-u jer bi to bilo kao da pljujem na sebe. Protiv pojedinaca u HDZ-u sam znao govoriti i govorit ću”, poručio je Milinović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!