Mladić ušao u autosalon te se odvezao s vozilima u kojima su bili ključevi

Crna kronika 21. ruj 202309:12 0 komentara
Nel Pavletic/PIXSELL / Ilustracija

Osumnjičeni 18-godišnjak kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu, a kriminalističko istraživanje se nastavlja jer je prijavljen za ukupno osam kaznenih djela.

Policajci iz Rijeke proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

naime, sumnjiči se da je u razdoblju od 31. svibnja do 13. kolovoza na području Rijeke počinio osam kaznenih djela. U dva navrata je ušao u parkirališni prostor autosalona te se odvezao s vozilima u kojima su bili ključevi. U trećem slučaju je pak na gradilištu u Rijeci ušao u radne strojeve i teretna vozila te se njima bez dozvole vozio po istom. Pri tome je i oštetio neke strojeve.

Osim toga je istraživanjem utvrđeno kako je u srpnju počinio i dva kaznena djela teške krađe kada je provaljivao u teretna vozila na gradilištu u Rijeci, a pokušao je i provaliti u autosalon.

K tome je u lipnju s parkirališta trgovačkog centra otuđio osobno vozilo, dok je u kolovozu otuđio moped ispred zgrade, u vlasništvu dvojice hrvatskih državljana.

Ukupna materijalna šteta počinjena navedenim kaznenim djelima na štetu fizičkih i pravnih osoba procjenjuje se na najmanje 10.000 eura.

Osumnjičeni 18-godišnjak za počinjenje tri kaznena djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, zatim dvije krađe i dvije teške krađe od kojih je jedna u pokušaju, kao i za oštećenje tuđe stvari, kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu, a kriminalističko istraživanje se nastavlja, navela je policija.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!