Nikola Ivaniš pozvao svoje birače da glasuju za Marka Filipovića

Vijesti 20. svi 202118:09 > 18:10 1 komentar
Nel PavleticPIXSELL

PGS i kandidat te političke stranke za riječkoga gradonačelnika Nikola Ivaniš pozvali su u četvrtak svoje birače da u drugom izbornom krugu glasuju za Marka Filipovića (SDP).

“U želji da se naš grad i dalje razvija kao svoj, različit od drugih i tako jedinstven u svojim različitostima, pozivam vas da u nedjelju, 30. svibnja još jednom izađete na izbore i svoj glas date Marku Filipoviću, kandidatu s kojim dijelim najviše sličnosti o budućnosti naše Rijeke”, rekao je Nikola Ivaniš.

Kako je istaknuo, potporom Marku Filipoviću birači daju potporu “viziji razvoja Rijeke 21. stoljeća, grada modernih industrija i otvorenih, tolerantnih i sretnih ljudi” za koji se osobno zauzimao u svojoj kampanji.

“Glasom za Marka Filipovića birate osobu kojoj je funkcija gradonačelnika čast i odgovornost. Kolega Filipović nije vezan ni za kakve lobije, iza njega ne stoje tajni financijeri iz Zagreba kao u slučaju njegova protukandidata, koji ih i dalje uporno skriva, šuti o njima i o obećanjima koja im je morao dati da bi ga izdašno financirali”, zaključio je Ivaniš.

U drugom izbornom krugu za riječkoga gradonačelnika su Marko Filipović (SDP), dosadašnji zamjenik gradonačelnika, i nezavisni kandidat Davor Štimac.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare