Škare Ožbolt: Filipović me iznenadio žestinom kojom ide u transparentnost

Vijesti 14. tra 202112:41 > 13:411 komentar
Izvor: N1

Kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Zagreba, Vesna Škare Ožbolt, gostovala je u programu N1 i komentirala, među ostalim, rezultate istraživanja N1 o lokalnim izborima.

Komentirala je rezultate istraživanja N1 televizije, prema kojima trenutno ima potporu 10,1 posto birača.

“Zadovoljna sam, motivirana sam da mogu nešto promijeniti i raditi”, rekla je Škare Ožbolt.

VEZANE VIJESTI

“Drago mi je da me građani prepoznaju ne kao stranački osobu, nego kao osobu koja kad nešto obeća, to će i napraviti i to me veseli”, dodala je.

Komentirala je i HDZ-ova kandidata, Davora Filipovića, koji prema našem istraživanju uživa tek tri posto više potpore od nje.

“Kandidat Filipović je zajedno s kandidatiknjom Jelenom Pavičić Vukičević dva kandidata postojećeg stanja, grad je devastran, na štakama, u krizi, to su kandidati koji predstavljaju staro stanje, ja sam ljuta na to stanje i želim ga promijeniti”, rekla je Škare Ožbolt.

“Iznenadio me tom žestinom kojom ide u transparentnost, jer to ne može biti. Doista, u odnosu na njega ja imam puno manju vidljivost u medijima, imam manju vidljivost u medijima u odnosu na sve druge kandidate. Ja ću naći načina kako da dođem do svih svojih birača. Iza mene ne stoje direktori javnih poduzeća. Vrlo sam transparentna, vrlo sam odlučna promijeniti ovaj grad”, rekla je Škare Ožbolt.

“Interesnom ekipom” ocijenila je ljude koji su trenutno zastupnici u Gradskoj skupštini, dodavši da ona od svih njih uzima glasove. “Ja ću se potruditi da gradska politika više ne bude prljava, netransparentna, neće više biti kumova, nikakvih malverzacija. Nemam nikakvih tereta, nikakvih uhljeba iza sebe”, rekla je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar