Okrepljujući gulaš s pilećim mesom i mileramom.
Sastojci:
– 500 g pilećeg bijelog mesa
– ulje
– 1 glavica luka
– 450 g smrznute mješavine mrkve, graška i krumpira ili svježe povrće
– 1 korijen peršina
– list peršina
– sol, papar
– 1 žlica limunovog soka
– 2 žumanjka
– 5 žlica milerama
Priprema:
Na ulju propržiti sitno narezani luk pa dodati meso narezano na kockice i malo propržiti.
Uliti vodu i kada provri skinuti pjenu. Zatim začiniti soli i paprom, po ukusu.
Staviti mješavinu povrća, nasjeckani korijen peršin i list peršina.
Kada gulaš bude gotov, u posudi izmješati žumanjke i mileram, pa sve zajedno uliti u posudu s gulašom.
Na kraju dodati žlicu soka od limuna.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!