Pohano rolano meso sa šunkom i sirom.
Sastojci:
– 5 srednjih svinjskih šnicla, bez kosti
– 5 listića kuhane šunke
– 5 listića sira
– 2 jaja
– krušne mrvice, brašno, ulje, sol, papar, vegeta
– konac za meso i čačkalice
Priprema:
Šnicle umotati u prozirnu foliju, pa ih izlupati čekićem za meso kako bi se stanjili. Začiniti s obje strane po ukusu.
Premazati senfom, pa staviti šunku i sir. Kada ih nadjenete, omotajte ih koncem, ili ako ga nemate, možete uz pomoć čačkalica.
Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva. Rolane šnicle ispohajte i pržite dok ne dobiju zlatnu boju. Nakon toga ih složite u posudu za pečenje, prelijte ostatkom jaja i pecite u pećnici 15 do 20 minuta.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!