Desert u čaši koji se brzo priprema.
Sastojci
- 1 puding od čokolade
- 500 ml mlijeka
- 4 žlice šećera
- 80 g milerama
- 80 g kokosova brašna
- 2 žlice bijelog ruma
- 50 g lješnjaka
- 2 vanilina šećera
Priprema
Kokos pomiješati s vanilinim šećerom. Staviti ga u tavu i kratko prepeći, bez masnoće, da dobije zlatnožutu boju, a zatim ohladiti.
Prah za puding pomiješati sa šećerom i šest žlica hladnog mlijeka. Ostatak mlijeka skuhati, maknuti sa štednjaka i dodati mu prah za puding koji ste razmutili i miješajući kuhati minutu do dvije.
U vruć puding umiješati prepečeni kokos, grubo isjeckane lješnjake i rum. Sve dobro izmiješati i na kraju dodati mileram.
Vruć desert nalijte u navlažene čaše za serviranje i ostavite da se ohladi. Ohlađen posuti kokosom, ukrasiti prepečenim lješnjacima i poslužiti s umućenim slatkim vrhnjem.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!