Maras ne odustaje od Petrine: Svejedno si mi i dalje simpa

Vijesti 07. velj 201619:14 > 08. velj 2016 07:53
PIXSELL

Bivši ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras jučer je na Facebooku kazao što misli o Stipi Petrini. Prema primoštenskom gradonačelniku izrazio je simpatije. Nakon toga sve se pretvorilo u Facebook prijepisku dvojice političara.

‘Stipe Petrina mi je simpa lik. Čini se iskren i sposoban. Dijelimo dosta političkih stavova i ne bih imao ništa protiv vidjeti nekoga kao Stipu Petrinu u SDP-u”, napisao je Maras.

Prozvani Stipe Petrina odlučio je, također putem društvenih mreža odgovoriti na lijepe riječi Gordana Marasa.

”Bivši ministar, gospodin Gordan Maras danas je na svom facebooku odao “hvalu” meni i mom radu. Ali evo, koristim priliku, gospodine Maras… Hvala na epitetu, ali evo, kasno neke stvari iznosite, priznajete. Kakve ste prije komentare imali… Nažalost, ja nemam namjeru biti član SDP-a… Ja sam čisti pravaš. Vodim politiku Oca Domovine, Ante Starčevića te Stjepana Radića. Podržati ću pravu Socijal demokratsku partiju u Hrvatskoj, naravno, ali pravu… Ali nažalost prava Socijal demokratska partija, današnji SDP nije… Prema tome, još jednom, hvala na epitetu… ali znate onu, disi bija, bija, kad je grmilo, kad je sivalo”, odgovorio je u svom stilu stilu Stipe Petrina.

No Maras se nije dao pokolebati pa je opet odgovorio Petrini. U svojoj posljednjoj objavi Maras je Petrini dodatno objasnio svoje stavove.

”Nezavisna lista Stipe Petrina ne bojim ti se ja ni nevrimena ni grmljavine. Puno sam se tuka prošle četiri godine. Sa puno ljubavi uvik naprid kroz neveru prema boljim danima. Za svoja uvjerenja, slabije i pravdu. Inače, iako nekad griješimo mi u SDP-u jesmo prava socijaldemokracija ali poštujem to da tvoja uvjerenja nisu ista. Svejedno si mi i dalje simpa.

P.S. Pristupnicu tvojoj listi neću ispuniti jer moja stranka ti je meni prva i zadnja što se politike tiče”, napisao je Maras.

Nezavisna lista Stipe Petrina ne bojim ti se ja ni nevrimena ni grmljavine. Puno sam se tuka prošle četiri godine. Sa…

Posted by Gordan Maras on Sunday, February 7, 2016