Ostojić: Nisam izabran da šutim, a nećete me ni ušutkati

Vijesti 12. velj 201620:57 > 21:04
Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnici Mosta podržali su oporbenog kandidata za mjesto predsjednika Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Ranka Ostojića, ali su kasnije poručili kako su to učinili isključivo jer to mjesto pripada oporbi.

”Ranko Ostojić je prava slika onoga u što je Zoran Milanović pretvorio SDP, horda huškača koji znaju samo sijati mržnju i podjele i vrijeđati. Žao nam je sto je SDP Hrvatske inzistirao na Ostojiću i mi smo ga podržali isključivo jer to mjesto pripada oporbi iako čovjek koji se izražava na takav način nije zaslužio da vodi ovaj Odbo”, poručili su iz Mosta.

Nakon toga svoj odgovor poslao je i SDP koji je u priopćenju jasno kazao da je Mostova negativna reakcija na Ostojićev izbor ”bila nužna da se donekle smire napetosti u koaliciji Mosta i Domoljubne koalicije”.

Naposlijetku se i sam Ostojić očitovao o optužbama koje je primio od Mosta.

”Vjerujte mi da ću sad kad imamo “pravog” ministra kulture i procvjeta “tisuću cvjetova” sigurno uvijek pronaći prave riječi za sve koji ih zaslužuju. Znam da istina boli, ali naviknite se da čujete i ono što vam se ne sviđa. Nisam izabran da šutim, a nećete me ni ušutkati”, poručio je Ostojić putem svog Facebook profila.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.