Riječki pekar umjesto tiskanja kalendara snizio cijenu kruha

Vijesti 09. sij 201707:46 > 07:50
Pixabay (ilustracija)

Riječki pekar Lulezim Qenaj odlučio je da vrijeme darivanja bude siječanj, kad su većini građana novčanici prazni zbog prosinačke blagdanske groznice.

“Umjesto tiskanja kalendara, odlučio sam sniziti cijenu svih vrsta bijelog kruha sa 7 na 4 kune u pekari Arena na Turniću”, poručio je Qenaj na društvenim mrežama, ali i na ulazu u njegovu pekaru Arena na Turniću. Sve vrste bijeloga kruha i sve gramaže do 15. siječnja u ovoj će pekari koštati samo 4 kune. Moglo bi se reći da i pekara ima rasprodaju. “U ovo doba moramo misliti na svoje kupce, najlakše je dignuti cijene, treba nekad prodati i ispod cijene”, kazao je Qenaj, a djelatnice nam kažu da su kupci objeručke prihvatili ovu lijepu gestu vlasnika ove riječke pekare.

No, nije mu ovo prvi put. Qenaj se sjetio dana kad je prepolovio cijenu bureka, pa ga je umjesto 12 prodavao po 6 kuna. “Bilo je to kad su nogometnu utakmicu igrale Albanija i Hrvatska”, rekao je. Prisjetio se i kako je u vrijeme poplava u Slavoniji odnio tamo tisuću štruca kruha. “Svake godine po nekoliko puta napravim nešto za kupce, uvijek mi na pamet padne neka druga ideja, toga je bilo dosta, pa se ne sjećam više svega”, rekao je riječki pekar, piše Novi list. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.