Mađar skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginuo bračni par

Vijesti 30. kol 201810:21 > 10:23
Ilustracija

Karlovačka policija završila je kriminalističko istraživanje uzroka prometne nesreće u Vukovoj Gorici u kojoj je 28. kolovoza smrtno stradao bračni par iz Vrbovskog.

“Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom koja se dogodila 28. kolovoza oko 13.30 sati na državnoj cesti D-3 u mjestu Vukova Gorica. Naime, utvrđeno je da je 35-godišnji državljanin Mađarske upravljao teretnim vozilom britanskih registarskih oznaka i nije se kretao sredinom svoje trake, već je dijelom vozila prešao na suprotnu traku gdje je udario u bočnu stranu osobnog automobila riječkih registarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 39-godišnjak, a koji je pretjecao spomenuto vozilo. Tom prilikom došlo je do zanošenja osobnog automobila koje je sletjelo van kolnika i udarilo u stablo”, navodi se u priopćenju karlovačke policije.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu 35-godišnji državljanin Mađarske bit će predan pritvorskom nadzorniku te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava, objavila je policija.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.