Marić se sastaje s predstavnicima trgovačkih lanaca u vezi s koronavirusom

Vijesti 13. ožu 202011:43 > 11:54
Čitateljica N1

Potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić održat će sastanak s predstavnicima trgovačkih lanaca u vezi situacije s koronavirusom. Sastanak bi trebao početi oko podneva u sjedištu Ministarstva financija, Katančićeva 5, Zagreb, a nakon njega predviđene su izjave.

Ministar Marić je istaknuo da se kontinuirano vodi dijalog s dobavljačima i trgovačkim lancima i da rade sinergijski kako bi se isporučila usluga. “Ako je neka polica ispražnjena, ne dovodimo u pitanje mogućnost opskrbe. Ljudi rade sve što je u njihovoj moći i učinit ćemo sve da se lanac opskrbe osigura”, rekao je Marić.

Podsjetimo, nakon objave vijesti o novim slučajevima koronavirusa u Hrvatskoj i strožim mjerama koje se provode kako bi se spriječio rizik od zaraze, građani su pohrlili u nabavku.

Čitateljica N1
Čitateljica N1

Nakon objave novih slučajeva koronavirusa i nakon što je Stožer najavio nove strože mjere, građani su po Zagrebu počeli prazniti police. Nastoje obnoviti zalihe brašna, riže, tjestenine, toaletnog papira, voća i povrća… Redovi po dućanima bili su ogromni, javili su nam čitatelji.

Građani su pohrlili u trgovine i ispraznili police prehrambenih proizvoda i ostalih potrepština.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.