Croatia Bus: Majka ne govori istinu, ali vozač je pogriješio

Vijesti 10. kol 201515:29 > 15:35
Danijela Peracic / CROPIX

Croatia Bus se službeno oglasio zbog izbacivanja 12-godišnje djevojčice iz autobusa koje se odigralo prošlog tjedna. U priopćenju tvrde da su očiti propusti roditelja u ovom slučaju, ali i da je njihov vozač postupio bešćutno i nehumano.

“Nije točno da nas je majka upoznala s činjenicom da njena kćer ima kartu drugog prijevoznika. Osim toga, sestra majke koja je Janu dopratila do autobusa nije rekla vozaču da se radi o 12-godišnjem djetetu koje će majka dočekati na kolodvoru u Zagrebu, te također nije upoznala našeg vozača s činjenicom da Jana ima kartu drugog prijevoznika”, priopćili su iz Croatia Busa.

Ipak, kažu da se unatoč svemu, ispričavaju djevojčici i roditeljima za ovaj događaj. “Osuđujemo postupanje vozača, iako je pravno možda i bilo ispravno, ali svakako nehumano i bešćutno, te smo s istim raskinuli ugovor o radu”, dodaju iz Croatia Busa.

“Neovisno o očitim propusima roditelja i oni kojih su poslali djevojčicu bez pratnje, na kojima apsolutno i stoji početak cjelokupnog problema, spremni smo Jani odobriti besplatnu godišnju kartu za sve relacije unutar Republike Hrvatske kako bismo pokazali naš humani i poslovni odnos prema svim putnicima. Prethodno opisani događaj predstavlja samo izolirani slučaj”, zaključili su u priopćenju iz Croatia Busa.