Anušić za N1: Milanović preko mojih leđa pokušava unijeti razdor u HDZ

Vijesti 26. tra 202213:14 > 13:31 2 komentara
N1

Potpredsjednika HDZ-a Ivana Anušića upitali smo, nakon istupa predsjednika Zorana Milanovića, je li možda bio u kontaktu s predsjednikom i kako komentira sve što je Milanović rekao o njemu i jos nekim HDZ-ovcima za koje je poručio da nisu UDBA, ali da su odgovorni ako ne osude “one koje je UDBA hranila”…

“Nisam se čuo s predsjednikom, nismo u komunikaciji niti inače. Nemam namjeru odgovarati mu na provokacije. Želim samo reći da je ovakav način komunikacije krajnje neprimjeren, a kao potpredsjednik HDZ-a smatram nedopustivim ovakva etiketiranja stranke. Kao što sam i prije govorio, neću biti oružje u ničijim rukama, pa tako ni u Milanovićevim, koji pokušava preko mojih leđa unijeti razdor u stranku”, rekao je Ivan Anušić za N1.

VEZANE VIJESTI

Podsjetimo, komentirajući rekonstrukciju Vlade, za ministra obrane Marija Banožića, Milanović je rekao da je “kriminalac” pa ponovio da je “Udbašenković proglasio generale kriminalcima”.

“Ne mislim da da su Udbaši Tramišak, Anušić, Butković, ali dok god ne osude udbaša, kojeg je UDBA hranila dok je bio dijete, oni su odgovorni”, kazao je.

“Znate što je UDBA, kupite štednjak, imate napu, nećete je staviti iznad radnog stola, napa ide iznad špareta, da skuplja smrad, ta napa je bila Udba”, kaže Milanović.

“Dok su drugi jeli blato u JNA, udbaši su bili oslobođeni. Oni su smišljali kako da ove iz vojske gađaju blatom. Gadljivo”, rekao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare