Domovinski pokret pokreće stegovni postupak protiv Škore

Vijesti 11. kol 202113:34 > 13:52
miroslav skoro
N1

Domovinski pokret pokrenuo je stegovni postupak protiv bivšeg predsjednika stranke Miroslava Škore.

“Sud časti Domovinskog pokreta je na sjednici održanoj 10. kolovoza 2021., na temelju zahtjeva ovlaštene osobe za pokretanje stegovnog postupka zbog povrede članskih prava i obveza protiv člana Stranke Miroslava Škore, jednoglasno donio odluku o pokretanju stegovnog postupka protiv člana Stranke Miroslava Škore.

Članu Stranke Miroslavu Škori miruju sva prava i obveze do donošenja pravomoćne odluke o stegovnoj odgovornosti, a najdulje u trajanju od 90 dana od trenutka pokretanja stegovnog postupka”, piše u objavi stranke.

Podsjetimo, krajem prošlog mjeseca Škoro je objavio da se povlači s čelnog mjesta Domovinskog pokreta i otad između njega i novog vodstva stranke počinje verbalni rat. Iz DP-a Škoru optužuju da je naplatio, a stranci nije isporučio svoje vino te da je stranku financijski oštetio, a Škoro odgovara da se radi o orkestriranim napadima na njega.

“Moja odluka o ostavci nešto što je osobne prirode. Međutim, očito je netko u tom trenutku ugledao nekakvu prigodu da stvari složi po sebi u Domovinskom pokretu što je meni pomoglo da shvatim i potvrdim neke stvari. Prva stvar koju sam si potvrdio je da postoje prijatelji, neprijatelji i stranačke kolege. Sad sam naučio što stranačke kolege uistinu jesu i druga stvar koju sam shvatio, a to je rekao Đuro Utješanović pokojni kad smo radili Večernju školu – da rata nikad ne bi bilo da se žrtva ne brani. Sve skupa je u stvari napravljeno na način, valjda je netko od pametnjakovića očekivao da ću ja gledati sa strane, kako oni blate moje ime i prezime neistinama. I naravno, treća stvar koja mi se čini da se kotrlja iza svega ovoga je da je nekakav osobni interes pojedinaca koji ne shvaćaju od tog svog osobnog interesa i ne vide od sebe kao drveta ili balvana šumu tih ljudi, naših birača”, rekao je Škoro za N1 ranije ovog tjedna.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.