Državne nekretnine: “Frkin podrum” je prazan i nikad nije bio Frkin

Vijesti 16. velj 202221:07 0 komentara
Dnevnik Nove TV

Državne nekretnine poslale su novo priopćenje, u kojem traže da se podrumska nekretnina na adresi Palmotićeva 24 ne naziva "Frkinim podrumom" jer je, kako kažu, riječ o podrumskoj radnoj prostoriji Državnih nekretnina.

Osim toga, navode da su predmeti iz podruma izmiješteni prije adaptacije i znatno prije nego što je tema postala aktualna.

“Povodom niza medijskih objava u kojima se podrumska nekretnina na adresi Palmotićeva 24 naziva „Frkin podrum“, lijepo vas molimo da koristite ispravnu tvrdnju, a to je da je riječ o podrumskoj radnoj prostoriji Državnih nekretnina.

VEZANE VIJESTI

Štoviše, još jučer je u više priloga na nacionalnim televizijama utvrđeno da ondje nema nikakvih predmeta još od početka radova.

Svi predmeti, koji su bili privremeno smješteni u podrumskoj prostoriji, izmješteni su prije adaptacije koja je počela u listopadu 2021., znatno ranije nego što je ta tema ove državne nekretnine postala aktualna”, pišu u današnjem priopćenju.

Jučer su iz Državnih nekretnina poručili da je podrum adaptiran sukladno planovima poslovanja i planu nabave za 2021. te da su radovi izvedeni kako bi se spriječilo propadanje nekretnine u državnom vlasništvu, a da je izvođač radova izabran temeljem najjeftinije ponude koja je iznosila 333.706,65 kuna. Poručili su i kako ne posluju “po ničijim nalozima” te da rade kao stručno, a ne političko tijelo.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!