FOTO / Pogledajte kako su izgledale zagrebačke ulice nakon proslave Nove godine

Vijesti 01. sij 202408:48 0 komentara
Matija Habljak/PIXSELL

Zagrepčani i njihovi gosti veselo su uz pjesmu, zdravicu i ples ušli u Novu godinu, bogati program odvijao se na više lokacija u središtu grada, a na središnjem gradskom trgu zabavljali su ih grupa Let 3 i Zagrebačka filharmonija. No nakon proslave djelatnici Čistoće imali su pune ruke posla.

Doček na Trgu bana Jelačića počeo je u 19 sati, a zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević pridružio se slavljenicima u najluđoj noći te ima čestitao Novu godinu.

Bogat program priređen je i na drugim adventskim lokacijama. Na Fuliranju na Stossmayerovom Nova 2024. dočekana je sa splitskim TBF-om, na Europskom trgu s kolektivom Vitamin Disco, te na adventskoj lokaciji Matoš i mačke s DJ-em Primecom.

Matija Habljak/PIXSELL
Josip Mikacic/PIXSELL

Trgove i ulice okićenog glavnog grada, u čijem su središtu brojne kućice s hranom i pićem, obilazili su tijekom novogodišnje noći brojni Zagrepčani i gosti od kojih su neki u Novu godinu uklizali u Ledenom parku, gdje je klizalište otvoreno do dva sata.

Najluđu noći u godini Zagreb je, poput većine hrvatskih gradova, obilježio bez novogodišnjeg vatrometa, koji su zamijenili atraktivni vizualni efekti.

No nakon što je završila proslava Nove godine sam centar glavnog grada ostao je prekriven smećem. Djelatnici gradske Čistoće od jutra čiste centar grada.

Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!