FOTO Vatrogasci objavili detalje i fotografije velikog požara u Zagrebu

Vijesti 01. lip 202209:11 0 komentara
Hrvatska vatrogasna zajednica

Hrvatska vatrogasna zajednica objavila je detalje sinoćnjeg požara u centru Zagreba nakon probijanja plinovoda.

“Za požar otvorenog prostora koji je izbio 31. svibnja na adresi Frankopanska 1, u VOC-u Grada Zagreba dojava je zaprimljena u 23:17. Naime, prilikom sanacije vodovodne cijevi došlo je do puknuća plinske cijevi pri čemu je došlo do zapaljenja plina, a zbog visokog plamena pregorjele su tramvajske žice pa je na tom dijelu bila isključena struja. Četiri djelatnika vodoopskrbne odvodnje su ozlijeđena i zbrinuta od strane HMP”, napisali su iz HVZ-a i dodali:

VEZANA VIJEST

“Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba Siniša Jembrih kazao je kako je otvoreni plamen trajao oko dva sata, a vatrogasna intervencija je završila u 3:50 nakon čega su se vatrogasci s većinom snaga vratili u postrojbu, dok je jedno vozilo ostalo na mjestu događaja radi osiguranja.”

“Za vrijeme trajanja intrevencije u jednom smo stanu postavili cijevnu prugu za gašenje kako bismo se osigurali da ne bi došlo do proširenja požara zbog isijavanja topline”, objasnio je zapovjednik Jembrih te dodao kako je na intervenciji sudjelovalo ukupno 18 vatrogasaca sa sedam vatrogasnih vozila iz JVP Grad Zagreb.

Hrvatska vatrogasna zajednica
Hrvatska vatrogasna zajednica
Hrvatska vatrogasna zajednica
Hrvatska vatrogasna zajednica
Hrvatska vatrogasna zajednica

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!