“Plenković i Jandroković novim potezima pokazuju koliko su očajni i prozirni”

Vijesti 17. lis 202207:56 1 komentar
N1

Mostov zastupnik u Saboru, Nikola Grmoja na Facebooku je poručio da su mu predsjednik Sabora, Gordan Jandroković, zajedno s predsjednikom Vlade, Andrejem Plenkoviće, namjerno sabotirali Plenkovićevo saslušanje pred Antikorupcijskim vijećem i to tako što će premijer upravo u vrijeme sjednice Vijeća u Saboru podnositi izvješće o radu Vlade. "S istinom će se Plenković i klika kad tad morati suočiti", poručio je, među ostalim, Grmoja.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Još 10. listopada 2022. uputio sam službene pozive za sjednicu Antikorupcijskog vijeća za 18. listopada 2022., ( sutra s početkom u 11 sati ) na kojoj bismo proveli saslušanja članova Uprave INA-e i predsjednika Vlade Plenkovića i bivšeg ministra Ćorića.

VEZANE VIJESTI

Kako bi pokušali što više medijskog prostora i fokusa javnosti oduzeti tom saslušanju Plenković i Jandroković su u petak popodne, poslali dnevni red rasprava u Saboru prema kojem, vidi čuda, u utorak u Sabor dolazi predsjednik Vlade podnijeti izvješće o radu Vlade i to u vremenu saslušanja na antikorupcijskom vijeću.

Ovakvi potezi samo pokazuju koliko su očajni i prozirni, a o razini očaja i jada smo mogli svjedočiti i ovog vikenda kada je HDZ objavio niz jeftinih i smiješnih objava usmjerenih protiv Mosta i mene osobno.

S istinom će se Plenković i njegova klika kad tad morati suočiti. Ovakvi bijedni manevri iz nemoći susret s istinom možda mogu malo odgoditi ili usporiti proces njihove demontaže, ali ga ne mogu zaustaviti.

Nadam se da ćemo sutra dobiti dodatne informacije o načinu upravljanja INA-om i potezima koji su doveli do bujanja kriminala u INA-i, ali i predaji hrvatske nafte mađarskim rafinerijama i gašenju sisačke rafinerije!

Nastavljamo ozbiljno, fokusirano i odlučno u zaštititi interesa hrvatskih građana”, napisao je Grmoja na Facebooku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare