HDZ-ovci Mirelu Ahmetović nazvali trbuhozborkom Peđe “Pobjegulje” Grbina

Vijesti 16. ruj 202114:29 > 14:543 komentara
Izvor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Mirela Ahmetović u četvrtak je na N1 televiziji prozvala premijera Andreja Plenkovića i HDZ da utječu na postupak izbora predsjednika Vrhovnog suda, a premijeru poručila da se čudi kako da na saborskom aktualcu nije postavio ogledalo ispred sebe. Sada su joj iz HDZ-a odgovorili.

“Što će iduće izmisliti u posrnulom i onemoćalom SDP-u? Hoće li kod glumačkog doajena Stjepana Kovača upisati tečaj plakanja kako bi pokušali bar malo podići svoj potonuli rejting? Očito još nisu shvatili da su na parlamentarnim izborima 2020. doživjeli debakl upravo zbog jeftinih populističkih štosova i ovakve malicioznosti koju gotovo svakodnevno demonstrira i gđa Mirela Ahmetović – trbuhozborka Peđe ‘Pobjegulje’ Grbina”, napisali iz iz HDZ-a.

VEZANA VIJEST

“SDP-ovci su imali prigodu na aktualcu pitati što god žele premijera Andreja Plenkovića i članove Vlade, a ovakvo ex post plakanje po medijima svjedoči da su i sami svjesni koliko su njihove laži učinkovito i argumentirano pobijene u jučerašnjoj raspravi u Saboru”, pišu.

Ahmetović je, podsjetimo, tijekom jutra na N1 televiziji izjavila kako se čudi da premijer tijekom aktualnog sata u Saboru u srijedu nije ispred sebe postavio ogledalao kako bi se gledao dok govori. Otpužila je njega i njegovu stranku da na sve načine pokušavaju spriječiti izbor kandidata za predsjednika Vrhovnog suda kojeg predlaže predsjednik Republike, a vladajućima je spočitnula i dvostruke kriterije.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar