Jandroković: Neka Pelješki most simbolizira našu snagu, ponos i jedinstvo

Vijesti 26. srp 202221:48 0 komentara
N1

Na svečanom otvorenju Pelješkog mosta govorio je i predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

“Želim reći jedno veliko hvala svima onima koji su sudjelovali u ovom velebnom projektu. Hvala onima koji su imali viziju i zamislili da će ovdje jednog dana biti most. Hvala onima koji su ga projektirali, izgradili, hvala onima koji su dali svoj politički i financijski doprinos da danas ovdje imamo Pelješki most. Ali prije svega hvala hrvatskim braniteljima koji su obranili ovaj dio Hrvatske i osigurali da ovdje imamo slobodnu, suverenu, demokratsku Hrvatsku”, rekao je u svom govoru Jandroković.

“Budimo ponosni na Pelješki most, na sva naša postignuća koja smo ostvarili u ove 32 godine. Nije bilo lako. Stanimo na tren i sjetimo se od kuda smo počeli”, dodao je.

Jandroković je rekao da je Pelješki most simbol razvoja.

“Ne povezuje samo teritorijalno s jugom Hrvatske, nego i s jednim drugim vremenom u kojem Hrvatska više neće morati ostvarivati ove velike strateške teške ciljeve za koje smo morali dati ljudske živote. Ovdje ćemo graditi društvo, državu, zemlju u kojoj će, sasvim sam siguran, brojne Hrvatice i Hrvati, naše obitelji živjeti sretnije i kvalitetnije. Neka ovaj most bude simbol svehrvatskog jedinstva, neka se danas svi u Hrvatskoj raduju. Svi ćemo se radovati jer smo Hrvatska. Snažna nacija. Ne velika brojem, ali žilava i u svojoj povijesti ostvarili smo sve velike ciljeve pa i ovaj most neka simbolizira tu našu snagu, ponos i jedinstvo i neka nam živi vječno naša domovina Hrvatska”, rekao je Jandroković.

Tijek događaja iz minute u minutu pratimo OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!