Komadina Štimcu koji se žali da mu prijete: Dobrodošao u klub, to je politika

Vijesti 20. svi 202113:41 > 18:01
Zlatko Komadina
Izvor: N1

Kandidat SDP-a za župana Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina za N1 je govorio o drugom krugu izbora.

“Rekao bih samo dobrodošao u klub, očito nije naučio da se u politici svašta govori. Godinima sam u politici. Svašta su meni i mojoj djeci govorili devedesetih. Žao mi je što se to događa, ako se događa, ali to nije za javni rakurs. Malo čudan i osebujan način, ako se to događa neka podigne tužbu. Nitko u mom stožeru se ne bavi nečasnim radnjama”, poručio je Komadina Štimcu.

VEZANA VIJEST

Kaže da mu Cappelli ne može ni blizu

Protukandidat bit će mu Gari Cappelli, za kojeg kaže da mu ne može blizu: “Bilo je šest kandidata zbog čega se nije ni moglo proći u prvom krugu. Cappelli je meni jako čudan, čak je pozvao svoje glasače da podrže Davora Štimca. Ne znam za koga je on.”

Istaknuo je da je s Mostom razgovarao i na državnoj razini, pa kako ne bi i na lokalnoj: “Ali prvo treba završti priču u nedjelju… Pa svi postizborno pregovaraju. Bude li suradnje – bit će, ako ne, ostat će manjinska vlada.”

Cappelli je Komadinu pozvao na sučeljavanje, na što SDP-ov kandidat kaže: “Cappelliju je bolje da šuti, prvi nije došao na sučeljavanja… Ako želi cirkus na Korzu, može.”

“Duga je geneza dječjih bolesti u Zagrebu”

Osvrnuo se i na rezultat SDP-a u Zagrebu.

“Činjenica je da je u Zagrebu pobijedila ljevica. Kad gledamo Možemo i SDP, to je natpolovična većina. Žao mi je što to nije SDP, ali duga je povijest i geneza dječjih bolesti u Zagrebu”, rekao je Komadina.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar