Nesreće u Varaždinu: Djeca u dobi 7 i 15 godina stradala dok su prelazila ulicu

Crna kronika 31. svi 202310:46 0 komentara
PU istarska

Varaždinska policija objavila je da su se tijekom ponedjeljka dogodile dvije nesreće u kojima je automobil udario sedmogodišnje dijete i 15-godišnju djevojku.

Kako je otkrila policija, oko 14.50 sati u ulici Stanka Vraza u Varaždinu vozač (31) upravljao je osobnim vozilom iz smjera Kapucinskog trga u smjeru Optujske ulice.

“Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije se zaustavio i propustio pješaka, te je prednjim dijelom vozila naletio na 15-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko istog. Ona je uslijed udara ozlijeđena te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin”, rekli su u policiji, prenosi Danica.hr.

Isti dan oko 17.35 sati u Ulici Vladimira Gortana u Varaždinu vozačica (43) upravljala je osobnim vozilom iz smjera Krklecove u smjeru Hegedušićeve.

“Dolaskom do raskrižja brzinu kretanja nije prilagodila stanju i uvjetima na kolniku te je prednjim dijelom vozila udarila dijete starosti sedam godina, koje je u trenutku prometne nesreće neoprezno i van obilježenog pješačkog prijelaza pretrčavalo kolnik”, priopćili su iz policije i dodali:

“U prometnoj nesreći dijete je ozlijeđeno. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Težina ozljeda djece zasad nije poznata.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok 

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!