Netko je zakupio domenu rijekepravde.hr. Nudi je na prodaju, a može i “trampa za mjesto na listi”

Vijesti 22. ožu 202408:45 0 komentara
rijekepravde.hr

Otkako je prošloga petka predsjednik Republike Zoran Milanović šokirao javnost najavom da ide na parlamentarne izbore i pritom, kao parolu, iskoristio stih grupe Film "Rijeke pravde dolaze", ta je pjesma opet postala hit.

Štoviše, i SDP-ova koalicija, kako je najavio predsjednik stranke Peđa Grbin, nosit će naziv “Rijeke pravde”. Stari hit grupe Film iz 1985. godine tako se ponovno zavrtio u eteru, ali ovoga puta ne samo kao pjesma, nego i krilatica.

No u čitavom zanosu nabujalih političkih “rijeka pravde”, SDP-ovci su, čini se, zaboravili jednu stvar, vrlo važnu za predizbornu promidžbu – zakupiti internetsku domenu “rijeke pravde”.

Zakupio šest domena s “rijeke pravde”

Toga se na vrijeme dosjetio jedan zasad anonimni građanin koji je brže-bolje zakupio internetske “.hr” domene koje sadrže kombinacije naziva “rijeke pravde”, njih ukupno šest.

Nije stao na tome, nego je na stranici rijekepravde.hr poslao poruku šefu SDP-a Peđi Grbinu, ali i šefu HDZ-a Andreju Plenkoviću s poslovnom ponudom.

“Moguća trampa za ulazno mjesto na listi”

Pod etiketama “Peđa kupi me!” i “Andrej kupi me!” vlasnik domena je napisao: “Jebi*a, prestigao sam vas. Događa se i najboljima. U svakom sliučaju, otkup domena predstavlja relativno nisku investiciju za priliku da zapaprite političkom oponentu ili spriječite paprenje od strane političkih oponenata. Moguća trampa za ulazno mjesto na listi. Sve domene idu u paketu”, napisao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!