Ništa od natječaja za subvencije za energetsku obnovu kuća, opet je pao sustav

Vijesti 14. lis 202110:08 > 10:22
Izvor: N1

U četvrtak u 9 sati krenuo je natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovisto za 300 milijuna kuna bespovratnog novca koji država daje za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća.

I ove godine natječaj ide po sistemu “najbržeg prsta”, odnosno po redoslijedu valjanih prijava s potpunom dokumentacijom.

No server je, kao i prošle, pao i ove godine i to još prije 9 sati.

Iz Fonda za zaštitu okoliša su potvrdili pogrešku. Poručili su da informatičari otklanjaju pogrešku, a da novi termin sigurno neće biti danas.

“Nakon što je 14.10. od 9 sati trebao krenuti sa zaprimanjem prijava za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća, došlo je do tehničkih poteškoća uslijed kojih korisnicima sustav ePrijave nije bio dostupan.

Ovim se putem ispričavamo svim zainteresiranim građanima radi nastale situacije i neugodnosti koje im je ista prouzročila.

Zaduženi tim informatičara i programera intenzivno radi na uklanjanju svih programskih i infrastrukturnih barijera uslijed kojih je došlo do poteškoća u radu sustava ePrijave.

Zaprimanje prijava na Javni poziv se privremeno odgađa te ćemo o novom datumu zaprimanja obavijestiti javnost u najkraćem mogućem roku. Svi građani zainteresirani za ovaj poziv dobit će novu priliku prijaviti svoje projekte za sufinanciranje“, poručili su iz Fonda.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar