Prijavite se na N1 novinarsku radionicu

Vijesti 15. lip 202110:20 > 10:53 0 komentara
N1

Nakon prošlogodišnje pauze, N1 ponovno otvara vrata mladim ljudima željnima učenja i savladavanja vještina modernog novinarstva.

Ako ste student završnih godina novinarstva ili drugih srodnih struka i želite naučiti osnove novinarskog posla, prijavite se na ljetnu praksu na N1.

Natječaj je otvoren do 24. lipnja.

Projekt je osmišljen kako bismo mladim i ambicioznim ljudima, koji vole novinarstvo, dali mogućnost da nauče osnove rada na televiziji i digitalnim platformama.

Kao društveno odgovoran medij, N1 sa sjedištem u Luksemburgu i produkcijskim centrima u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu, daje priliku polaznicima radionice da uz vrhunske profesionalce steknu osnovna znanja iz područja televizijskog i online novinarstva.

Kome je namijenjena?

Pozivamo studente završnih godina društvenih fakulteta kao i diplomirane novinare koji nisu imali priliku okušati se u novinarskom poslu, da se prijave za sudjelovanje u Ljetnoj novinarskoj radionici.

Cilj radionice

Cilj je da naši iskusni novinari pripreme studente i novinare za rad na televiziji i u novim medijima, da im putem predavanja i praktičnog rada približe novinarski i redakcijski posao, upoznaju ih s najnovijim trendovima u medijima, s tehnikom i opremom koju svakodnevno koriste, da ih upute kako usavršiti svoj talent za pisanje i izražavanje.

Trajanje radionice

Radionica će trajati šest tjedana, od 5. srpnja do 13. kolovoza 2021., u N1 centru Zagreb. Za najbolje polaznike osigurana je praksa na N1 televiziji.

Prijave

Ako ste zainteresirani učiti od najboljih i želite da vam svoja iskustva prenesu vrhunski profesionalci, pošaljite prijave na e-mail adresu [email protected] (Subject: ZAGREB), najkasnije do 24. lipnja 2021. godine. Prijave koje ne sadrže navedeni „subject“ neće biti razmatrane.

Preuzmite formular:

Novinarska skola formular HRV 2021

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!