Petrov: Ovo je Dobrosavićev politički krah, županija je 12 godina stagnirala

Vijesti 21. svi 202114:07 0 komentara
božo petrov
N1

Mostov kandidat za župana Dubrovačko-neretvanske županije Božo Petrov u N1 Studiju uživo komentirao je ulazak u drugi krug izbora uz aktualnog župana i HDZ-ovog kandidata Nikole Dobrosavića.

“Nema on više prednost, ovo je nova utkamica”, rekao je Božo Petrov komentirajući protukandidata Dobrosavića i dodao:

VEZANE VIJESTI

“Drugi kandidati su me podržali jer znaju da je potrebna promjena nakon 12 godina stagniranja županije. Imamo najveći potencijal u odnosu na druge, a najviše smo stagnirali. Ovo je Dobrosavićev politički krah, vjerujem da je dobar čovjek, ali je političar koji je statirao. Neka se on posveti drugim izazovima. Nemamo vremena za Branke Bačiće, nemamo vremena čekati da netko dođe. Mi danas zbog nebrige u županiji imamo 50.000 hektara poljoprivrednog zemljišta koje se ne koristi. Kad bi se samo na tome proizvodilo nešto, to bi bila vrijednost dva pelješka mosta godišnje. Ne vidim da je župan napravio ijedan sastanak po tom pitanju. Ovo su izbori između dva čovjeka – jednog koji misli da otpadne vode mogu biti među kamenicama i mene koji vidim da je Dubrovačko-neretvanska županija plavo zeleni urez Hrvatske.”

Istaknuo je da će mu prva incijativa biti ulaganje u poduzetnike.

Na pitanje hoće li napustiti Sabor ako pobijedi, te tko bi ga mogao zamijeniti, rekao je: “Mislim da je to nebitno. Tko god bude, bit će dobar čovjek i dobar političar. Predsjedništvo Mosta će odlučiti ostajem li predsjednik stranke, to je sad nebitno. Bitno je hoće li ljudi koji tu žive iskoristiti priliku. Nije mi normalno da se u zadnjih 15 godina prepolovila industrijska proizvodnja, postali smo monokultura.”

Kazao je da će smanjiti administraciju te tako olakšati investitorima, a za stranačkog kolegu Miru Bulja rekao je da će ga sigurno podržati svi u Sinju:

“On je svojim djelovanjem pokazao da mu je stalo. Sve benecificije i fotelje koje smo imali na raspolaganju, sve smo to odbili.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!