Petry odgovorio Milinoviću: Hitno mora posjetiti neku zdravstvenu ustanovu

Vijesti 28. lip 202211:26 > 12:31 0 komentara
N1

Ernest Petry, ličko-senjski župan, odgovorio je u N1 Studiju uživo na optužbe koje je jučer u programu N1 izrekao bivši župan Darko Milinović, a koje se tiču skupih vrtića, visokih komunalnih naknada, zapošljavanju u HEP-u preko veze...

“Što se tiče gospodina Darka Milinovića, mogli ste primjetiti zadnjih 20 godina, on je spreman lagati bilo što kako bi politički poentirao. Ličko-senjska županija nema nikakve veze s vrtićem niti s komunalnim poduzećem, čiji je osnivač Grad Gospić. Pogriješio je adresu, ali svjesno manipulirajući javnošću”, poručio je Petry.

Smatra da ga Milinović pokušava diskreditirati otkad je potučen do koljena na prošlim izborima.

“Primjetili ste jučer koliko je puta spominjao moje ime u svim svojim nepodopštinama. Stvar je u tome da ne znam što se s tim čovjekom događa u posljednje vrijeme. Zabrinut sam, trebao bi pod hitno posjetiti neku zdravstvenu ustanovu i da ga pregledaju pa da vidimo što je istina”, rekao je Petry.

O optužbi da je za vrijeme rata, dok su drugi ginuli, on vozio BMW, Petry je kazao:

“Ja sam dijete HDZ-a, u mojoj kući je osnovan HDZ, moj otac je bio prvi predsjednik HDZ-a, ja sam jedan od osnivača mladeži HDZ-a. Kompleks Darka Milinovića kada je izbrisao nas, Tuđamanovu liniju iz HDZ-a uočljiv je i danas kada smo se ponovno aktivirali i potukli ga na izborima. Čovjek je sklon manipulacijama. U Gospiću sam bio do 1993. kada sam upisao fakultet. Ljudi u Lici i Gospiću znaju i nema smisla to obrazlagati.”

Istaknuo je da njemu nitko ne radi u HEP-u, dok se u Gospiću priča da je više članova Milinovićeve obitelji, kaže Petry, zaposleno upravo u HEP-u.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!