“Pozivam Ćorića – dajte nešto napravite za ove građane, ne samo kad su izbori”

Vijesti 27. pro 202114:13 2 komentara
N1

Naš reporter Rade Županović razgovarao je s bivšim županom Ličko-senjske županije Darkom Milinovićem vezano uz problem benta Murković zbog kojeg svake godine budu poplave u Ličkom Novom i drugim mjestima.

Kaže da je kao župan bilo blokiran od Ministarstva i Vlade jer je htio nešto napraviti po tom pitanju.

VEZANA VIJEST

“Građani su opravdano nezadovoljni. Današnji gradonačelnik i sadašnji župan su se pozivali na nezadovoljstvo građana i na tim krilima dobili izbore. Sadašnji župan se hvali da je u odličnim odnosima s ovom Vladom, gradonačelnik Starčević nije apsolutno ništa napravio. Očito da mi u LSŽ ovoj Vladi smo zanimljivi u jednoj situaciji, a to je kad su izbori. Već je stara izreka gospodina Petryja da “odlično surađuje s Vladom”, da posjetimo on je surađivao dobro i SDP-ovom Vladom, ali nikako to realizirati. Neka sada pokaže svoju snagu i neka napravi nešto dobro za građane”, poručuje Milinović.

Milinović kaže da se uz malo dobre volje dugogodišnji problem da popraviti i riješiti.

“To je u ingerenciji grada. Župan tu može nešto napraviti s obzirom na odnose s Vladom. Pozivam gospodina Plenkovića i Ćorića, pogotovo Ćorića – dajte nešto napravite za ove građane, a ne samo kad su izbori”, rekao je.

Nebitan je, tvrdi, njegov sukob s vrhom HDZ-a.

“Ja sam nastojao riješiti taj problem. To je u ingerenciji grada, odnosno gradonačelnika. Tu struka ima riječ. S jedne strane je struka, a s druge strane su nezadovoljni građani. Pozivam i ja gospodina Plenkovića da malo potakne svoje ministre da porade na tom problemu”, kaže Milinović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare