Sabina Glasovac: Vukovarci trebaju izabrati one koji nude Vukovar bez podjela

Vijesti 25. tra 202112:14 0 komentara
Davor Javorovic/PIXSELL

Potpredsjednica SDP-a Sabina Glasovac izjavila je u nedjelju u Vukovaru kako je vrijeme da na čelo Vukovara dođu ljudi koji tom gradu mogu osigurati "svjetliju budućnost "i učiniti Vukovar "gradom bez podjela".

“Ja sam uvjerena da to mogu Damir Maduna i Biljana Gaća i nadam da će Vukovarke i Vukovarci na izborima dati podršku upravo takvoj politici”, rekla je istaknuvši kako Vukovaru trebaju radna mjesta te budućnost i perspektiva. Po njezinim riječima, vrijeme je da građanke i građani Vukovara “uzmu stvar u svoje ruke” i izaberu one koji “nude Vukovar perspektive i Vukovar bez podjela”.

PROČITAJTE JOŠ

Također je kazala kako SDP u lokalne izbore ulazi s novim naraštajem političara u koje ima povjerenje.

“Ono što mi u SDP-u očekujemo da u sredinama u kojima obnašamo vlast tu vlast i zadržimo, ali i da iznenadimo u nekim sredinama gdje do sada nismo imali uspjeha”, rekla je Sabina Glasovac koja je u Vukovar došla kako bi pružila podršku tamošnjim kandidatima stranke na predstojećim lokalnim izborima.

#related-news_0

Povjerenica SDP-a za vukovarsku gradsku organizaciju i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Biljana Gaća osvrnula se na prelazak nekoliko članova vukovarskog SDP-a predvođenih bivšim predsjednikom te organizacije Goranom Bošnjakom nezavisnom kandidatu za gradonačelnika Vukovara, bivšem SDP-ovcu Željku Sabi, rekavši kako se oni nisu sami iščlanili već su iščlanjeni sukladno Statutu stranke jer su rekli da će biti na listi drugog kandidata.

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Grada Vukovara, nestranački Damir Maduna opovrgava jučerašnje navode Željka Sabe kako SDP u Vukovaru obmanjuje građane pri prikupljanju potpisa tako  da ih uvjerava da potpisuju za Željka Sabu. “To jednostavno nije istina. Potpisne liste imaju imena i prezimena. Zapravo je obrnuto. Željko Sabo se predstavlja kao SDP”, ustvrdio je Maduna.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!