Škare Ožbolt: “Ovo nije potop, ovo je ulog za budućnost”

Vijesti 16. svi 202122:01 > 22:14 0 komentara
N1

Vesna Škare Ožbolt u kampanju je krenula sa sloganom 'Stiže vam gradonačelnica'. Gradonačelnica ipak nije stigla, ali ne smatra da je doživjela potop.

“Ne bih rekla da je to potop. Kad krenete od nule i u mjesec i pol, dva napravite infrastrukturu, to nije nikakav potop. To je ulog za budućnost, zahvaljujem se svim biračima koji su nam dali povjerenje. Mi imamo ekipu u kojoj nitko ne živi od politike nego želi dati svoj obol razvoju grada. Ako budemo u Skupštini, mi ćemo to i napraviti”, poručuje nakon što su stigli prvi rezultati prema kojima nije polučila dobar rezultat.

Ako uđe u Skupštinu poručuje: “Nemojte misliti da neće biti tu borbe, hoće.”

“Tomašević je na prošlim izborima bio tu negdje i ovaj respektabilan broj koji je dobio pokazuje da građani žele kazniti dosadašnju vlast”, kaže o uspjehu koji je postigao njen protukandidat Tomislav Tomašević.

Na pitanje hoće li, ako uđe u Skupštinu, biti žetončić, odlučno je rekla – ne.

“Ne, moj mandat se ne može nikad zvati žetončićem niti to dopuštam. Ne pada mi na pamet biti bilo čiji žeton. Upravo iz tog razloga sam pozvala na veliku koaliciju, kako ne bi bilo žetončića, političke korupcije, preglasavanje, nadglasavanja…”, govori.

“Ako ne može sastaviti većinu, o čemu govorimo. Ako bude nedostajao jedan glas, jedna ruka – to neće biti moj problem”, odgovara na pitanje hoće li njena ruka biti ona koja će Tomislavu Tomaševiću osigurati većinu u skupštini ako mu bude falio samo jedan glas.

“Postoji većina, ako nema većina onda se napravi velika koalicija. Ako ne, onda se vlada kao dosad”, zaključuje.

Tijek događaja u Zagrebu iz minute u minutu pratimo OVDJE.
Tijek događaja u Splitu iz minute u minutu pratimo OVDJE.
Tijek događaja u Rijeci iz minute u minutu pratimo OVDJE.
Tijek događaja u Osijeku iz minute u minutu pratimo OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!