Škoro: Priča o plagiranju je jedna talentirana glupost za obmanu javnosti

Vijesti 08. ožu 202110:51 > 11:42 1 komentar
N1

Kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba, Miroslav Škoro, za N1 je komentirao kampanju za predstojeće lokalne izbore, koji će se održati u svibnju ove godine.

Gomila je spinova i glume u ovoj kampanji, rekao je Škoro.

VEZANE VIJESTI

Odgovarajući na optužbe iz HDZ-a o kućicama na Adventu u Zagrebu, Škoro je rekao da su oni imali svoju priliku u protekle četiri godine. “Tu su pokazali stil i način vladanja, pokazali su koliko žele i što mogu napraviti”, rekao je Škoro.

Upitan ima li on plagiranih dijelova u svom programu, Škoro je rekao da nema, ali da su ga optužili da je ukrao slogan. “Nije loše spomenuti, kad sam vidio to, kako ne znam njemački i talijanski, pa sam grad za sve nas preveo i na njemački i na talijanski i našao sam knjigu iz 2008. koja se zove Stadt für alle, iz sociologije knjigu Citta’ per tutti. Naši guglaju nešto u Srbiji, a ne vide da su svi slogani na neki način korišteni. Mi smatramo da je Grad za sve nas dobra poruka”, rekao je Škoro.

“Nisam ukrao nikome ništa, čak sam i svoj doktorat provukao kroz nekoliko programa. Ja znam citirati, bavim se autorskim pravom i odgovorno tvrdim da je to jedna talentirana glupost za obmanu javnosti”, rekao je Škoro.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

 

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare