Škoro čestitao Tomaševiću, pogledajte njegovu prvu izjavu nakon poraza!

Vijesti 30. svi 202120:53 > 21:333 komentara
Izvor: N1

Miroslav Škoro, koji je osvojio gotovo dvostruko manje glasova od Tomislava Tomaševića, izašao je pred okupljene u svom stožeru kada je bilo prebrojano više do 99 posto glasova u Zagrebu.

“Prije 15 mjeseci je rođeno malo dijete koje smo nazvali Domovinski pokret. U 15 mjeseci postalo je samostalno, naučilo je hodati, može dati loptu, zna trčati, prijeći samo preko ceste, ima 160 podružnica, preko 12 tisuća članova, 16 saborskih mandata. Večeras je to dijete dokazalo da mu se može čestitati. Mi smo u drugom krugu ostvarili svoje ciljeve, imamo preko 400 vijećnika, Ivan Penava je ostao gradonačelnik Vukovara, osvojili smo Slatinu, Županju, Gradinu, puno mjesta. S ponosom možemo reći da je Domovinski pokret ozbiljna politička snaga. Moramo se boriti i kada nije izgledno da ćemo pobijediti. Mi smo stranka koja je mlada, koja ima svoj put i važno je reći da na ovoj našoj političkoj sceni predstavljamo svjetlo na sceni demokršćanstva i konzervatizma. Mi nismo kompromitirani”, rekao je Škoro te čestitao Tomaševiću na pobjedi te dodao: “Želim čestitati Tomaševiću koji je pobijedio u utrci. Molim vas, zaplješćimo novom gradonačelniku”.


“U ovoj utakmici nije bilo lako izdržati sve što se izdogađalo u javnom prostoru, ali mi kao demokršćani i konzervativci smo spremni za daljnu bitku. Poručujem svima da ćemo nastaviti boriti se s nekim anomalijama koje smo uočili, a to je da i dalje razotkrivamo djelovanje pojedinih civilnih udruga”, rekao je.

“Nastavit ćemo se boriti s nekim anomalijama koje smo uočili, nemilice ćemo se obračunavati s korupcijom i klijentelizmom. Bio je užitak sudjelovati u ovome svemu, imamo razloga biti ponosni, nastavit ćemo djelovati u vijećima i skupština, nastavit ćemo djelovati kao treća po snazi stranka u Saboru. Brzo ćemo proanalizirati ovo i spremati se za sljedeće izbore. Poručujem mladima: nemojte odlaziti. Vjerujem u to što govorim, tako mi bog pomogao”, rekao je Škoro u svom govoru.

Tijek događaja u stožeru Miroslava Škore iz minute u minutu pratimo OVDJE.

Tijek događaja u stožeru Tomislava Tomaševića iz minute u minutu pratimo OVDJE.

Tijek događaja u cijeloj Hrvatskoj iz minute u minutu pratimo OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar