Vice Mihanović: Sad je trenutak da sav svoj potencijal preslikam na grad

Vijesti 20. svi 202114:00 > 14:251 komentar
Izvor: Milan Sabic/PIXSELL/ilustracija

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Splita, Vice Mihanović, bio je gost N1 Studija uživo.

Na pitanje što je dosad učinio kako bi dobio izbore kaže: “Mnogo toga.”

“Ići ćemo i dalje, nastojat ćemo voditi pozitivnu kampanju. Nikome nismo kazali grubu riječ. Čujem da je Puljak prozvao moje kolege da su varalice. Mislim da je to ružno i da će mijenjati tijek ove kampanje. Ako ćemo pričati u tom tonu, mogu kazati da su Puljak i njegove kolege prevarili svoju stranku pa dalje. Nisu dosljedni i dovoljno je vidjeti što o njima pišu dojučerašnje kolege”, kaže.

“O koalicijama ćemo razgovarati nakon izbora. Time ću se baviti nakon što postanem gradonačelnik. Najjača smo snaga u Gradskom vijeću. Smatram da imamo najbolju pregovaračku poziciju za složiti većinu”, govori.

Kaže i kako ni Branka Ramljak ni Mamić nisu rekli kako neće s HDZ-om, a kako kaže, nije čuo da je mu je podršku pružio Željko Kerum.

VEZANA VIJEST

“On nije nigdje spomenuo ime. Čini mi se da se on više referirao na mog protukandidata”, govori Mihanović.

“Idemo do pobjede, ostvarit ćemo pobjedu u drugom krugu”, poručuje.

O tome da mu je bivši gradonačelnik poručio da ne ide s Kerumom, kaže: “Andro je slobodan čovjek, on može govoriti što hoće. Zašto bi Andri branili da govori?”

“Ja sam onaj koji okuplja ljude”

“Radit ću kako ja mislim da je najbolje”, kaže.

Na pitanje zašto treba odabrati njega, a ne Puljka, kaže: “30 godina sam poduzetnik, nikome nisam ostao dužan, uspješan sam… Sad je trenutak da sav svoj potencijal preslikam na grad. Zabrinjava me činjenica da Puljak govori da će očistiti grad, a sad mu se supruga želi da ne može očistiti ispred kuće, ošišati živicu. Ja sam svoj prag počistio.”

“Mislim da sam onaj koji okuplja ljude. Nisam taj koji se svađa ni s Vladom ni s premijerom. Imam odličan odnos i nastavit ću i dalje. To je u mom habitusu”, kaže.

O podršci ministra Butkovića kaže kako je najbitnije da ide naprijed grad Split.

VEZANA VIJEST

“Otvoren sam za svaki razgovor, razgovor nikad nije škodio. Treba sa svima sjesti za stol, ne može biti štete u razgovoru”, kaže.

Koga bi radije vidio na čelu Zagreba, Miroslava Škoru ili Tomislava Tomaševića? “Imam dovoljno posla u Splitu i nemam potrebu gledati prema Zagrebu. Ovo je zadnja razina mog političkog djelovanja. Imam dovoljno posla u životu. Uhvatio sam se ovoga da pomognem splitu. Zanima me samo Split i nemam vremena gledati prema Zagrebu”, kaže.

“Znao sam da vi i N1 televizija nećete odustat od mene. Bit ću u javnosti, idem na sučeljavanja, odazivam se na sve”, odgovara na pitanja o doktoratu i tome je li mu naštetio izostanak iz javnosti kad je ta tema bila u fokusu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Komentari

Vaš komentar