HDZ: Neki branitelji bili su heroji, a sad su poslušnici rusofila Milanovića

Vijesti 17. pro 202215:52 4 komentara
N1

Nakon što u Saboru nije prošla odluka o obuci ukrajinskih vojnika, predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a 'Gojko Šušak' u subotu je poručio da ne može shvatiti ljude koji su u velikosrpskoj agresiji prošli goleme patnje, a danas odbijaju pomoći prijateljskom ukrajinskom narodu.

„Nemaju ni trunke suosjećanja, solidarnosti i humanosti“, naveo je u priopćenju predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a, umirovljeni general bojnik Miljenko Filipović, te primijetio kako je „najglasniji protiv potpore Ukrajini“ baš gradonačelnik Vukovara, simbola hrvatske žrtve i stradanja u Domovinskom ratu.

VEZANA VIJEST

„Za Penavu Mariupolj očito nije žrtva, za Penavu očito ruska invazija na Ukrajinu nije agresija“, ocijenio je Filipović.

„Sada mu smetaju ukrajinski branitelji, ali mu više ne smetaju ni Lex Perković ni Milanović, ni njegov noćni prepad s ćirilicom, ni njegove donedavne tvrdnje da su u Domovinski rat išli samo siromašni i glupi“, navodi u priopćenju predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a.

Neshvatljivo mu je postupanje i nekih saborskih zastupnika, hrvatskih branitelja, za koje tvrdi da su ‘postali poslušnici predsjednika Zorana Milanovića’.

„Ne smeta to više ni hrvatskim braniteljima Željku, Miri, Stipi… Bili su heroji, a postali su poslušnici  toga istog Milanovića, kojeg bespogovorno slijede u rusofilskoj i antieuropskoj politici, u rušenju  zapadnih demokratskih i civilizacijskih vrijednosti, upravo onih vrijednosti za koje smo se mi hrvatski branitelji borili pred brojnijim agresorom“, navodi Filipović i zaključuje: „Strašno“!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare