HDZ-ov gradonačelnik Jenkač se potukao s vojnikom: Pobjegao pa se onda sam javio na policiju

Crna kronika 17. lip 202412:49 0 komentara
Marko Jurinec / Pixsell

Siniša Jenkač je potvrdio da je sudjelovao u incidentu te da izražava žaljenje. Kako kaže za 24sata, ne smije iznositi detalje jer je istraga u tijeku

Siniša Jenkač, HDZ-ov gradonačelnik Novog Marofa sudjelovao je u tučnjavi u noći sa subote na nedjelju, s pripadnikom Hrvatske vojske, doznaju 24sata.

Policija je prvobitno, bez objave identiteta, objavila kako je u nedjelju oko 1 sat u Orehovcu, na parkiralištu ispred vikend kuće, došlo do verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba u kojem su sudjelovali 45-godišnjak i 52-godišnjak.

Objavljeno je i kako je 45-godišnjak napustio mjesto događaja, te kako tragaju za njim. Kasnije su nadopunili informaciju te su naveli kako se 45-godišnjak sam javio u policijsku postaju u Novom Marofu, gdje je ispitan zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju, te je nakon toga pušten na slobodu.

Jenkač: Izražavam žaljenje

“Mogu potvrditi da sam u spomenuto vrijeme, na spomenutoj lokaciji sudjelovao u incidentu te ovim putem izražavam žaljenje što sam u navedenom sudjelovao. Budući da je istraga u tijeku, ne smijem komentirati i iznositi detalje. Voljan sam dati komentar na cjelokupni događaj kada istraga i cjelokupni proces službeno završe. Tada ću komentirati sve okolnosti događaja”, poručio je Jenkač.

Kako neslužbeno doznaju 24sata, ozlijeđeni muškarac se 16. lipnja javio u objedinjeni hitni bolnički prijem u Varaždinu, gdje je pregledan od strane kirurga, a nakon obrade je otpušten.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!