Ispitivanje Zdravka Mamića u Livnu

Crna kronika 12. svi 202109:34 > 11:31 1 komentar
zdravko mamić
N1

Zdravko Mamić danas bi pred Kantonalnim tužiteljstvom u Livnu u BiH trebao biti ispitan o navodima koje je iznosio u medijima, kao i audiosnimkama koje je poslao USKOK-u u listopadu.

Mamića će navjerojatnije ispitati kantonalni tužitelj, a postupku će prisustvovati i zamjenica ravnatelja USKOK-a, koja će sve pratiti i nadzirati, kako procedura i nalaže kad se traži pravna pomoć druge države.

Naš reporter Semir Mustafić javio se iz Livna gdje je u tužiteljstvo stigao Zdravko Mamić. Stigao je s odvjetnicima Veljkom Miljevićem i Zdravkom Rajićem.

Nije se obratio medijima, izjave se očekuju nakon razgovora u tužiteljstvu gdje bi trebao biti ispitan o podmićivanju i snimkama koje je predao USKOK-u. Podsjetimo, Mamić je iznio velike optužbe na računa sudaca o korupciji.

zdravko mamić
N1

Njegov brat, Zoran Mamić, trebao se prije dva dana javiti na odsluženje zatvorske kazne u Remetincu, ali to nije učinio. On je tražio i odsluženje kazne u BiH, što mu je odbijeno, dok Zdravko Mamić za isti zahtjev još uvijek nije dobio odgovor.

N1

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare