Recept: Caneloni sa špinatom i sirom

Cooking 23. velj 202208:24 0 komentara
Shutterstock

Odličan prijedlog za ručak za koji vam meso nije potrebno.

Sastojci:

– 200 g canelona

– 400 ml umaka od rajčice

– 500 g špinata

– 100 g crvenog luka

– 50 g maslaca

– sol, papar i začini po želji

– 300 g ricotte

– 200 g mozzarelle

I još…

– parmezan za posipanje

Priprema:

Na zagrijanom maslacu prepecite nasjeckani luk, pospite začinima, dodajte očišćen i opran špinat, pa malo propirjajte. Na kraju umiješajte ricottu.

U vatrostalnu posudu stavite umak od rajčice, pa u njega uronite canelone napunjene pripremljenim nadjevom, prekrijte narezanom mozzarellom i pospite parmezanom.

Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva oko 40 minuta.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!