Del Boy iz Mućki ima 83 godine. Upravo je saznao da ima kćer i unuka

Showbiz 28. ožu 202312:27
MAX NASH / AFP

Britanski glumac David Jason (83), široj publici najpoznatiji po ulozi Del Boya iz serije "Mućke", otkrio je da ima kćer za koju dosad nije znao.

U intervjuu britanskim medijima rekao je da je bio jako iznenađen nakon što je saznao da je kratka veza s glumicom Jennifer Hill iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća rezultirala rođenjem njihove kćeri Abi Harris (52), koja ima desetogodišnjeg sina Charlieja pa je istodobno postao i djed.

“Premalo je reći da je sam bio iznenađen kad sam saznao da imam veliku kćer… od prije mnogo godina. No kad sam procesuirao vijest mogu reći da sam bio presretan što sam je konačno upoznao pa se sada nalazimo kad god možemo”, kazao je za Mirror.

“Moja supruga Gill i kći Sophie pružile su mi veliku potporu i bile su pune razumijevanja. Prihvatile su Abi i poželjele dobrodošlicu i njoj i njezinu sinu u našu sada proširenu obitelj”, kazao je glumac.

Sadašnjom suprugom Gill Hinchcliffe Jason se oženio 2005. Par ima 22-godišnju kćer Sophie.

Britanski mediji pišu da je Jasonov novootkriveni unuk Charlie Božić proveo s djedom u njegovoj kući u Buckinghamshireu.

“Nadamo se da nam je svima dopušteno da imamo privatnost kako bismo nastavili njegovati novu vezu i da bismo se što bolje upoznali”, rekao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

PROČITAJTE VIŠE