Kraljevska obitelj intervenirala u scenarij serije Suits? Autor kaže da jest

Showbiz 30. kol 202310:47 0 komentara
MICHELE SPATARI / AFP, Ilustracija

Autor američke serije "Suits" Aaron Korsh rekao je da se britanska kraljevska obitelj povremeno znala umiješati u dijelove popularne serije u kojima je glumila vojvotkinja od Sussexa.

Govoreći za Hollywood Reporter, Korsh se prisjeća da je Meghan, koja je glumila pripravnicu Rachel Zane, navodno bilo zabranjeno izgovoriti riječ “gluparija”,kao što je bilo predviđeno u scenariju.

“Kraljevska obitelj nije htjela da ona tu riječ izgovori”, rekao je televizijski producent.

Po njegovim riječima, “u nekoliko navrata nismo mogli napraviti ono što smo zamislili s njezinim likom i toje bilo pomalo frustrirajuće”.

“Reći ću, mislim da je Harry to i napisao u svojoj knjizi, jer sam čuo ljude kako govore da se kraljevska obitelj miješala u neke stvari. Ne previše, ali u nekoliko navrata kada smo htjeli nešto učiniti, nismo mogli. Bilo je to malo frustrirajuće”, rekao je Korsh.

Na pitanje kako je kraljevska obitelj došla do scenarija, odgovorio je da ne zna.

“Bio sam svjestan da čitaju scenarij jer sam dobio povratnu informaciju, ali se ne sjećam kako su do njega došli”, rekao je Korsh.

Meghan je nastavila glumiti u seriji nakon susreta s princom Harryjem 2016., ali se 2017., nakon sedam sezona, odlučila povući.

Harry je u svojoj kontroverznoj knjizi “Rezerva”, objavljenoj u siječnju 2023. napisao da se Palača miješala u snimanje serije te da je za Meghan “to bilo vrlo teško jer je voljela tu seriju, lik koji je igrala, kolege glumce i cijelu postavu – voljela je Kanadu”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!