Apple predstavio 4 nova modela iPhonea, nove satove i slušalice

Tehnologija 07. ruj 202210:48 > 08. ruj 2022 06:50 0 komentara
Brittany Hosea-Small / AFP

Apple Inc predstavio je u srijedu nove modele iPhonea 14 koji mogu koristiti satelite za slanje hitnih poruka kao i Ultra Watch usmjeren na avanturističke sportove poput ronjenja ili triatlona.

Proizvodi usmjereni na vanjski prostor testirat će hoće li Appleova relativno imućna baza kupaca nastaviti trošiti usprkos rastućoj inflaciji.

Cijene vrhunskog iPhonea 14s iste su kao i prošlogodišnji modeli iPhonea 13. Ali Apple je odustao od svoje najjeftinije opcije, iPhone mini, što znači da najjeftiniji model sada košta 100 dolara više nego prošle godine.

Cijene iPhonea 14 počet će od 799 dolara, a iPhonea Plus s 899 dolara. iPhone Pro koštat će 999 dolara, a iPhone Pro Max 1099 dolara.

Apple je rekao da će njegov satelitski SOS raditi s hitnim službama.

Također je rečeno da će u nekim situacijama korisnici moći koristiti aplikaciju FindMy za dijeljenje svoje lokacije putem satelita kada nemaju drugu vezu.

Tvrtka je predstavila i tri nova Apple Watcha, uključujući novi Watch Ultra model za ronjenje. Ultra ima veću bateriju i veću otpornost na vodu i temperaturu te bolji GPS.

Novi pametni satovi uključuju poboljšani ‘budget’ model, nazvan SE te Series 8 Watch.

Potonji ima senzor za temperaturu koji radi s već postojećom aplikacijom za praćenje ženskog ciklusa koja detektira ovulaciju.

Tvrtka naglašava da se pritom poštuje privatnost žene i da nema ključ za dešifriranje tih zdravstvenih podataka.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!